zaterdag 7 maart 2015

TOMORROW IS THE BIG DAY

Ik weet het, het is hier een beetje stillekes geweest op de blog. Maar, .., zoals jullie al lazen is daar een hele goeie reden voor.

We zijn naarstig bezig geweest met het naaien voor vzw Matthijs, het organiseren van onze beurs, het puzzelen om iedereen in het OC binnen te krijgen, het maken van reclame, taarten te bakken, ...

We zien er héééééééééél erg naar uit en naar te horen op onze facebookpagina, jullie ook. We hopen echt dat jullie heel talrijk aanwezig zullen zijn en de stofkes vinden waar jullie naar op zoek zijn.  Vergeet zeker niet om een knoopje mee te brengen en aan de ingang in de vaas te gooien. Achteraf kunnen wij dan tellen met hoeveel jullie waren.

Laat het mooie voorjaarszonnetje je niet tegenhouden. Kom naar de beurs en daarna kan je nog een heerlijke wandeling langs het heksenwandelpad in Beselare of naar Ieper afzakken voor de opendeurdagen of een wandeling op de vestingen of naar de rommelmarkt in Zonnebeke, ... Keuze genoeg dus!

Lieve dames (en heren ook natuurlijk), tot morgen, zal leuk zijn om jullie allemaal in levende lijve te mogen ontmoeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten