zondag 17 mei 2015

NAAIWEEKEND

Sorry, sorry, ik weet het, veel te lang geleden!!! Maar tussen alle drukte door probeer ik toch even tijd te maken voor een update.

Laat ons het eerst even over het laatste naaiweekend hebben, want daar zijn jullie vast benieuwd naar.

In het weekend van 20-22 maart ging ons 2de naaiweekend door. Met zijn 9 trokken we de vrijdagavond richting Westouter naar vakantiewoning 'Buitengewoon'. En waw, buitengewoon was het inderdaad. Prachtig huisje, superveel plaats om te naaien, gezellige kamers, prachtige tuin en nog prachtiger uitzicht.

Na een lekkere door Joke bereide tonijn-pastaschotel, vlogen we er direct in tot rond middernacht. De eerste creaties vlogen al vanonder de machines. Alleen Joke nestelde zich in 't zetelke, want ze was compleet geveld door ziekte. :-(

Na een stille nacht en een heerlijk ontbijt hebben we ons bijna allemaal gewaagd aan de lotta-tas. Jongens, wat een werk!!! Maar ook zo een mooi resultaat. Geen tijd om te stoppen, ons middageten werd gewoon verorberd tussen de naaimachines door.

's Avonds héérlijk gaan eten in Westouter in 't Hellegat. En dan toch nog efkes naaien tot onze ogen bijna toevielen.

Zondag, laatste dag spijtig genoeg. Joke is er eindelijk een beetje door en kan ook wat naaien. Om 15.00 vertrekken de eerste logees richting huiswaarts, maar er zijn er toch nog een paar die blijven plakken zijn en niet konden stoppen.

Het weekend was dus gewoon super. Enorm veel gelachen, geblunderd (bv handvaten onderaan de lotta-tas hangen), veel gebabbeld (niet alles voor publicatie ;-)), lekker gegeten, even lekker me-time en de batterijen volledig opgeladen om er thuis weer tegenaan te vliegen.
Kortom, voor herhaling vatbaar. En dat gaan we ook doen. 3 oktober 2015 zijn we weer weg!!!

Hieronder nog wat foto's om jullie een beeld te kunnen vormen van ons heerlijke uitje en enkele van de creaties.
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten